Sobna vrata

Sobna vrata su veoma bitan element Vašeg doma, osim osnovne funkcije odvajanja prostora jako bitan je i estetski doživljaj celog enterijera što dobar izbor sobnih vrata čini važnom odlukom. Jedna frekventna vrata u toku dana zatvaraju se i otvaraju preko 200 puta, tako da je jako bitan i kvalitet Vaših vrata. Zato se u procesu proizvodnje posebna pažnja poklanja zaštiti i završnoj obradi. Sobna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, klizna, sa nadsvetlom...

Sobna vrata sa ispunom od medijapana

Medijapan je smeša dobijena od industrijski prerađenog drveta i recikliranog papira uz dodatak hemijskih proizvoda. Takva smeša se industrijskim procesom pod određenom temperaturom lije u tablu, koja se osim u industriji nameštaja koristi i za proizvodnju sobnih vrata. Dalja obrada zavisi od šare koju želite i boje. Mogu biti farbana poliuretanskim bojama (Ral karta) ili presvučena PVC folijom. Mogu biti u "Sjaj" ili "Mat" verziji. štok je od plastificiranih aluminijumskih profila.

Sobna vrata sa aluminijumskom kutijom

Sobna aluminijumska vrata u kombinaciji sa teleskopik ramom, dizajnirana su u skladu sa visokim enterijerskim zahtevima i izrađena od posebno projektovanih profila. Zahvaljujući teleskopik aluminijumskom ramu, vrata je moguće postaviti na širinu zida od 100 do 500 mm.

Estetske pokrivne lajsne dodatno čuvaju ivice zida, što svakako ima i praktičnu primenu. Sam dizajn teleskopik rama dozvoljava rotaciju krila do 180 stepeni.

Poseban detalj čini aluminijumski okvir krila. Sve češći zahtevi od strane projektanata za slim profilima, naterao nas je da isprojektujemo okvir krila sa izuzetno malom površinom vidljivog aluminijuma.