Grilje

Grilje

Grilje u zavisnosti od razmaka između rebara mogu da omoguće manje ili više svetla, odnosno senki, do potpunog zatamnjenja, zaštite od nepoželjnih pogleda, kao i da daju lep estetski izgled Vašem domu. Kada su zatvorene, štite od provala. Pored toga, grilje su odličan izolator, tako da pored zaštite od svetlosti, one čuvaju i temperaturu u unutrašnjosti prostorije.

Otvaranje grilja može biti:

  • - Zaokretne sa otvaranjem na spolja
  • - Klizne - otvaranje levo-desno
  • - Harmonika - tako da se pri otvaranju skupljaju jedna preko druge

Grilje mogu biti izrađene sa pokretnim, polupokretnim i nepokretnim lamelama. Krilo grilje može biti montirane direktno na okvir prozora ili može biti na svom štoku. S obzirom da se mogu plastificirati dostupne su sve boje iz RAL karte što znači da je moguće uklapanje u različite stilove.

Podprozorske daske

PVC podprozorske daske su završni deo donjeg dela unutrašnje špaletne. Specijalna konfiguracija podprozorske daske i postojanje unutrašnjih pregrada dodatno ojačavaju njenu konstrukciju. Posebna površina pod prozorske daske čini je višenamenskom i garantuje dugovečnost. Mogu biti bele, braon a po posebnim zahtevima sa teksturom drveta.

Okapnice su spoljašnje pod prozorske daske izrađene od ekstrudiranog aluminijuma. Mogu biti u različitim dimenzijama i bojama po želji kupca.

Podprozorske daske