Komarnici

Komarnici su jednostavno i efikasno rešenje budući da omogućavaju nesmetan protok svežeg vazduha, a ujedno pružaju zaštitu od insekata. lzrađeni su od kvalitetnih aluminijumskih profila sa mrežicama od fiberglasa. Postoje nekoliko načina otvaranja: podizno, klizno i fiksno učvršćenje.

Mrežica za komarce

Fiksni komarnik

Fiksni komarnici

Fiksni komarnici su najekonomičnija vrsta komarnika i idealni su za otvore gde nije potrebno imati prolaz. Ugrađeni su direktno na okvir i možete ih po želji skinuti i staviti nazad. Sastoje se od aluminijumskog profila i mrežice koja je pričvrscena za isti. Ima lakši sistem za prozore i nešto masivniji za vrata.

Rolo Komarnici

Rolo komarnici su najviše u upotrebi i vrlo su praktični. Rolo komarnik se lako zatvara i otvara jer se mrežica komarnika namotava oko osovine komarnika koja je opremljena oprugom koja sama vuče komarnik da se namota oko svoje osovine. Ovaj komarnik zauzima vrlo malo prostora na prozoru jer ceo komarnik staje u aluminijumsku kutiju prečnika 4,5 cm.

Rolo komarnik
Plisse komarnik

Plise komarnici

Plise komarnici su idealni za izlazak na balkone i terase. Komarnik se otvara kao harmonika, može biti montiran i sa spoljašnje i unutrašnje strane na sve vrste vrata. U zatvorenom položaju mreža je skrivena u kutiji komarnika a kod zatvaranja odnosno otvaranja možemo je lagano zaustaviti u bilo kojem položaju.