Garažna vrata

Obzirom da su najveći pokretni deo na Vašoj kući, dobar izgled garažnih vrata čini Vaš dom još atraktivnijim. Uživaćete takođe i u raznim drugim prednostima ovog tipa vrata, kao što su tiho otvaranje i zatvaranje , mogućnost parkiranja tačno ispred vrata , mogućnost otvaranja iz auta iii kuce... Pored dobrog dizajna, ova vrata su pravljena da traju godinama. U isto vreme su i lagana i čvrsta.

Garažna vrata

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata

Alu termoizolovana rolo vrata izrađena su od lamela sirine 55 ili 77mm. Debljina profilisanog aluminijuma je 1 mm, a debljina lamele 23 mm. lspunjenost prostora između tabli poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju. Rolo vrata se montiraju na aluminijumskim vođicama, sa ugrađenim gumama za dihtovanje. Poslednja lamela sa donje strane ima gumu za dihtovanje postavljenu celom dužinom kako bi poboljšala dihtovanje i sprečila prodor prašine.

Rolo vrata se po standardu proizvode u beloj i sivoj varijanti, ali je moguće i farbanje po želji kupca. Visokog kvaliteta izrade, sa kvalitetnim materijalima, otporna na sneg, kišu, hladnoću. Dugotrajna su, što potvrđujemo garancijom. Ugrađuju se sa bešumnim elektromotorom. Elektromotor zadovoljava sve moderne standarde, kvalitet i dugotrajnost. Poseduje automatsko zaključavanje, krajnje prekidače, daljinsku kontrolu - sve za maksimalan konfort i sigurnost korišcenja.

Rolo vrata poseduju sistem bezbednosti koji pri nailasku na bilo kakvu prepreku aktivira sistem i vrata se automatski zaustavljaju i otvaraju. Ova vrata poseduju sistem koji onemogućava nasilno otvaranje u slučaju pokušaja obijanja. U slučaju nestanka el. energije vrata su snabdevena sistemom otvaranja sa pokretnom osovinom - kurblom.

Segmentna garažna vrata

Segmentna plafonska vrata predstavljaju idealno rešenje za garažna, industrijska, ili bilo koja druga vrata gde ste ograničeni prostorom. Uz pomoć vođica postavljenih na bočne unutrašnje zidove garaže, klize pod plafon ostavljajući ceo otvor i prostor oko otvora slobodnim. Vrata su izbalansirana torzionim oprugama sto ih čini lakim za ručno podizanje. Vrata su sastavljena od segmenata (panela). Spajanje je urađeno specijalnim okovima koji pružaju izvrsnu hidro i termo izolaciju. Kvalitet izrade segmenata i spojeva garantuje dobru funkcionalnost celokupne konstrukcije. Segmenti su urađeni od galvanizovanog čeličnog lima, koji se plastificira, izrađen sa reljefnim ornamentima, ili ravnom površinom. lspunjeni su poliuretanom debljine 42 mm, tako da obezbeđuju izvrsnu termo i zvučnu izolaciju. Završna obrada obezbeđuje zaštitu od spoljašnjih uticaja, dok materijali korišćeni u izradi daju masivnost i trajnost. U slučaju bilo kakvih oštećenja, sama segmentna konstrukcija dozvoljava vrlo laku zamenu i popravku. Koriste se standarnde boje bela i siva, uz mogućnost farbanja u boju po RAL karti.

Segmentna garažna vrata