Naš moto su brzinakvalitet iskustvotradicija

Kompanija BELAC je osnovana 1966. godine kao zanatska radnja koja se bavila proizvodnjom drvene stolarije i nameštaja. Sedište firme se nalazi u Petrovcu na Mlavi u Braničevskom okrugu.

Firma je 1971. godine proširila delatnost pa je postala stolarsko-staklorezačka radnja. Praćenjem trzista 1994. godine počinje proizvodnja aluminijumske stolarije.

Početkom 1998. godine firma se seli u novu savremenu halu površine 2000 m2 i proširuje svoju delatnost i na PVC stolariju. Opredeljenje i ključ poslovne politike vlasnika preduzeća je bila upotreba savremenih materijala i tehnologija da bi se dobio proizvod koji svojim kvalitetom ispunjava zahteve kao i proizvodi zapadno-evropskog tržišta.

  • Belac proizvodnja

Potvrda kvaliteta je plasman naših proizvoda na tržišta Srbije, Crne Gore, Slovenije, Švajcarske, Austrije, Holandije, ltalije Francuske, Libije, Kariba (Sint Maarten) ...

Brojni objekti koje smo mi opremili ekskluzivnom stolarijom i hiljade zadovoljnih mušterija govore o nama više nego dovoljno.

Naš moto su: brzina, kvalitet, višegodišnje iskustvo i tradicija. Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijeg repromaterijala renomiranih svetskih proizvođača:

Proizvodni kapaciteti našeg pogona mogu zadovoljiti sve od individualnih stambenih objekata, poslovnih prostora, tržnih centara pa do velikih projekata.

U našoj firmi zaposleni su visoko kvalifikovani kadrovi. Kvalifikovan menadžment, majstori u proizvodnji, ekipe za montažu primer su profesionalnog i kvalitetnog rada naše firme, a sve to u cilju zadovoljenja potreba naših klijenata.

Svi zajedno stojimo iza garancije na kvalitet naših proizvoda. Posedujemo sve potrebne sertifikate i ateste u skladu sa standardom kvaliteta ISO 9001 :2008, a proizvodi nose СЕ oznaku kvaliteta.


Promo film 50 godina kompanije Belac d.o.o.