Ograde i gelenderi

Staklene ograde su postale gotovo obavezan deo modernog objekta i prate sve trendove moderne arhitekture. Njihova jednostavnost, funkcionalnost i sigurnost razlog su zbog kojeg mnogi kupci biraju takav tip ograde, bilo da se radi o ogradama enterijera ili eksterijera.

U kombinaciji sa aluminijskim profilima ovakve ograde zadovoljavaju sve estetske i arhitektonske standarde. Staklene ograde zadovoljavaju sve sigurnosne kriterijume, zahvaljujući čvrstoći konstrukcije ali i pravilnim izborom vrste stakla, tj. kaljenog-laminiranog kao najbolji izbor.

Staklena ograda

Predstavljamo Vam novi kompletan sistem staklenih ograda. Ovo je novi proizvod pod imenom EXRAIL System 49. EXRAIL System 49 je napravljen od 100% aluminijuma i time omogućava arhitektama, dizajnerima i proizvođačima da improvizuju i stvaraju. Dostupan je u KIT varijanti, koja sadrži sve potrebne komponente.

Sprat oslonac za staklo sistem do 20mm. Da bi sistem je dostupan u običnom i poboljšane verzije, kao i slobodno stojeći ili zid. Komponente i profili sistema su eloksirani aluminijum i povezivanje vijci su od nerđajućeg čelika. Anodizaciju je od nerđajućeg čelika tipa, sa minimalnom debljinom prerade ANODISING profila i pribora 20 mikrona. Dostupno na proizvođača ima dosta delova i komponenti za montažu specijalne konstrukcije.

Glavne prednosti anodizaciju su: Estetika. Metalik izgled INOKS tip troškova. Manji izgradnje i održavanja u odnosu na nerđajućeg čelika ograde otpora. Dug životni vek čak iu teškim korozivnim sredinama Displai stabilnost. Nijansa se ne menja, ne piling i nema pukotina se generišu na površini održavanje. Površina se čisti sa zajedničkim (ne Poverful) deterdžentima ili vode bezbednost. Proizvod nije toksičan Opseg primene EKSRAIL sistema 49 obuhvata ograde za balkone, za unutrašnje i spoljne stepenice za potkrovlja zgrade, staklene ograde, ograde i kombinovani senke itd može biti instaliran u domovima i javnim mestima (podzemne stanice, muzeje, javne zgrade, itd), hoteli (bazen, balkoni, ograde) itd sistem u potpunosti ispunjava sve zahteve grčkom tržištu, ne samo završetka širok spektar proizvoda EKSALCO.